Kedves Vendégem, Vendégeim!


Meghívom egy tartalmas, kellemes bakonyi pihenésre, amely segít kis időre rohanó életmódját elfelejteni, kicsit feltöltődni, egészségét megőrizni. Elhagyva a zajos városokat, forgalmas utakat, településünk határát megközelítve már a Bakony gyönyörű fennsíkjain autózik. A dombok ölelésében meghúzódó Bakonyjákón várjuk szép, kényelmes, otthonos vendégházunkba.

Itt van idő a természet apró szépségeinek felfedezésére, madárcsicsergés, szeptemberi szarvasbőgés hallgatására, éjszakai csillaglesre. A friss levegő segít ellazulni, s hozzájárul az igazán pihentető alváshoz is. Az évszakoktól és igényektől függően sokféle programlehetőség várja az idelátógatókat: aktív pihenés bakancsos túrával, kerékpárral, sétavonattal, különböző útvonalakon a Bakonyban. Igazán kalandos program a Sobri Jóska Kalandpark a közelünkben.

A forró nyári napokon a hűsítő medence gondoskodik a felfrissülésről. Az éjszakai fürdőzés a kivilágított medencében különleges élmény a forró estéken, egy pohár hűtött pezsgővel. Esténként grillezés, bográcsozás.

Télen az alvó természet várja az idelátogatókat. A hóemberépítés, a hatalmas séták a friss hóban, a szánkózás kellemes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A havas éjszakában varázslatos hangulata van a fáklyás, zseblámpás menetnek. Meleg vendégházunkba érve a forró tea, forralt bor kihagyhatatlan a baráti, családi beszélgetések, kártyapartik mellett.

Az infraszaunánk kényeztető pihenésre csábít. Majd egy kellemes hátmasszázs teljesen felfrissít. A gyertyafényes, gyógynövényes kádfürdő egy csésze finom citromfű teával stresszoldást és teljes ellazulást biztosít testnek és léleknek egyaránt.

Vendégházunk alkalmas születésnapok, baráti összejövetelek, családi ünnepek megrendezésére, pároknak egy romantikus hétvége eltöltésére.

Finom, házias ételeinket friss húsokból, sok zöldséggel, gyümölccsel készítjük az egészséges életmód figyelembevételével.

Jó pihenést, kellemes időtöltést!

Zsuzsanna Vendégház Zsuzsanna Vendégház
emaerka